Riolering en afvoer

Behalve in het vervangen van rioleringen is Van Gameren Installatie gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van afvoeren en rioleringen. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken. Alle voorkomende werkzaamheden op rioleringsgebied kunnen door ons worden uitgevoerd zoals onder meer het aanleggen, vernieuwen en onderhouden van de riolering. Wij gebruiken uitsluitend KOMO-gecertificeerde materialen. Dit waarborgt de kwaliteit. Van Gameren werkt zowel voor bedrijven, (semi)overheid, vastgoedmaatschappijen, scholen als particulieren.

Rioleringen vergen een regelmatige schoonmaakbeurt. Wij leveren complete service op dit gebied. Uw riolering word grondig gereinigd, verstopte afvoerleidingen, ontbrekende en/of mankementen die wij tijdens onze werkzaamheden constateren worden geregistreerd en verwerkt in een heldere rapportage.

Onze vakmensen zijn bijzonder oplossingsgericht. In samenspraak dragen wij u een totaalpakket aan. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. U leest het: van probleemanalyse tot het graaf- en straatwerk, alle voorkomende werkzaamheden zijn bij Van Gameren in goede handen.

Vraag meer informatie of maak een afspraak om een oriënterend gesprek aan te vragen.